Millal kasutada jalgpallis kombopanuseid?

OlyBet
Copy
Kaks on parem kui üks! Kui legendaarne vasakkaitsja Cafu riputanuks pärast 1998. aasta MM-finaali valusat kaotust koondiseputsad varna, oleks tal ette näidata kõigest üks MM-tiitel 1994. aastast. Ent ta jätkas rahvuskoondise esindamist ning krooniti ilmatšempioniks ka 2002. aastal.
Kaks on parem kui üks! Kui legendaarne vasakkaitsja Cafu riputanuks pärast 1998. aasta MM-finaali valusat kaotust koondiseputsad varna, oleks tal ette näidata kõigest üks MM-tiitel 1994. aastast. Ent ta jätkas rahvuskoondise esindamist ning krooniti ilmatšempioniks ka 2002. aastal. Foto: imago/Hindustan Times

Enamik spordisõpru teab, et spordis kehtib ütlus: tiitlit võita on lihtsam kui seda kaitsta. Sama kehtib tegelikult ka panustamismaailmas, kus ühekordne õnnestumine on lihtsam kui mitmekordne. Ent see teine võib see-eest olla kordades-kordades magusam.

Ühes varasemas artiklis, kus rääkisime erinevatest panusetüüpidest – 1X2 ja muud variandid eesotsas väravate, nurgalöökide ja kaartide arvuga – lubasime, et ühel hetkel tutvustame teile ka kombopanuseid. Nüüd ongi see aeg käes.

Suurendab koefitsienti

Miks on kombopanused või mitmikpanused – heal lapsel ikka mitu nime – kasulikud? Nimelt võimaldavad need hõlpsa vaevaga erinevaid panuseid omavahel kombineerida. Sina vali aga mängud välja, lisa panustamissedelile, ning Olybet lööb üksikud koefitsiendid omalt poolt kokku, pakkudes seeläbi veelgi magusamat koefitsienti.

Võtame näiteks MMi teise võistluspäeva, mil paralleelselt toimub kaks mängu: Senegal – Holland ja Inglismaa – Iraan. Mõlemas kohtumises on paljude jaoks favoriit ilmne, mille tulemusena ongi kiusatus vastavalt siis Hollandile ja Inglismaale panustada.

Ent seda, ent mõlemad Euroopa riigid on oma duellides soosikud, teavad ka panustamiskontorid, mistõttu on nende koefitsiendid võrdlemisi madalad. Nõnda saakski Hollandi võidu korral raha tagasi 1.7- ja Inglismaa triumfi puhul 1.3-kordselt.

Kui need kaks panust aga omavahel kombineerida, kombineeritakse ka nende koefitsiendid, mis tõuseks seejärel 2.2 peale.

30 eurot või 44 eurot?

Kes erinevusest kohe nipsust aru ei saanud, sellele argisemas keeles. Panustades mõlema kohtumise peale eraldi 10 eurot, on sul võitude korral võimalik teenida siis 17 + 13 ehk 30 eurot. Tehes aga 20 eurot väärt kombopanuse – ehk täpselt sama summa, mis kahe 10-eurose panuse puhul – on potentsiaalne võidusumma 44 eurot.

Selle pärast ongi mõistlik panuseid omavahel kombineerida ja mitmikpanuseid ehitada. Mida rohkem asju omavahel kokku sobitad, seda suuremaks koefitsient (ja potentsiaalne võit) ka läheb. Näiteks viit võrdlemisi argist 1.5-se koefitsienti mitmikpanusesse toppides, tõuseks kogukoefitsient juba 6.5–7.0 lähistele.

Kasuta ka kindlustust 

Nüüd, on täiesti arusaadav kui esmapilgul tunduvad kombopanused sulle hirmutavad – vaja on ju täppi saada mitu ennustust. Siinkohal tõttab sulle appi aga Olybet, kes pakub mitmikpanustele kindlustust.

Mida see tähendab? Kõige lihtsamalt öeldes seda, et kombopanust ehitades on võimalik raha tagasi saada ka siis, kui midagi peaks nihu minema.

Näiteks, kui Brasiilia, Prantsusmaa, Argentina ja Inglismaa kõik MMil võidavad – nagu sina ka ennustasid! – ent Belgia mingil põhjusel kaotab, saad 20 protsenti panustatud rahast ikkagi tagasi.

Mida uhkema mitmikpanuse teed, seda suuremaks tõuseb ka kindlustuse protsent ning näiteks kümnese kombo puhul kannab Olybet ühe möödapaneku korral sulle tagasi kogu panustatud summa.

Siinkohal tasub aga meeles pidada, et kindlustus rakendub ainult ühe möödapaneku korral. Kui nihu läheb kaks või enam ennustust, siis kindlustusest enam tolku pole.

Kõikidel jalgpalli MMi mängudel saad silma peal hoida ja panuseid teha OlyBeti Katar 2022 keskkonnas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles