VIDEO ⟩ Esmakordselt Brasiilia MM-koondisesse valitud jalgpallur: unistasin sellest terve enda elu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Manchester Unitedi ründaja Antony sõidab Brasiilia koondises jalgpalli MMile.
Manchester Unitedi ründaja Antony sõidab Brasiilia koondises jalgpalli MMile. Foto: AFP/Oli Scarff/SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondis sõidab Kataris toimuvale MMile suursoosikuna. Esimest korda kuulub MMil osalevasse koondisse ka Manchester Unitedi ääreründaja Antony, kes täitis sellega elu suurima unistuse.

Sel suvel koguni 95 miljoni euro eest Amsterdami Ajaxist Manchester Unitedisse siirdunud Antony pole ühelgi suurturniiril veel Brasiiliat esindanud. See-eest on 2021. aasta oktoobris koondise eest debüteerinud ääreründaja saanud kirja juba 11 kohtumist, milles löönud ka kaks väravat. Neist esimene sündis kohe MM-valiksarjas tehtud debüüdil Venezuela vastu.

Siiski ei olnud Antony kindel, kas ta ülitugevasse Brasiilia koondisesse mahub, kus tal tuleb koha eest võidelda näiteks Neymari ja Vinicius Junioriga. Brasiilia koondise peatreener Tite teatas eile, et Unitedi mängumees on üks 26 mehest, kes sõidab tema meeskonnas Katari.

Antony, kes täitis sellega elu suurima unistuse, tantsis õnnest koos pereliikmetega ning embas seejärel väga pikalt enda isa. «Osascost Katari! Minu elu on üles ehitatud selle unistuse nimel. Lähme toome selle karika koju. Olen väga uhke, et saan esindada enda riiki kollast särki kandes!» lausus Antony sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles