PM SLOVAKKIAS ⟩ Tennisetreener, audiitor ja kohtutäitur – kes on Tartu Bigbankis kes?

Karl Juhkami
, Prešov
Copy
Kuigi Tartu Bigbanki näol on tegemist valitseva Eesti meistriga, pole tegemist täisprofessionaalse võrkpalliklubiga. Seda paraku olude sunnil.
Kuigi Tartu Bigbanki näol on tegemist valitseva Eesti meistriga, pole tegemist täisprofessionaalse võrkpalliklubiga. Seda paraku olude sunnil. Foto: Facebook @BigBankTartu

Kuigi võrkpall reklaamib ennast Eesti edukaima pallimängualana, puudub Maarjamaal täisprofessionaalne võrkpalliklubi. Viimane säärane, Saaremaa VK, läks hingusele 2021. aasta kevadel, pärast mida aetakse volleasja siinmail küll edasi, ent nagu öeldud, mitte täisprofessionaalselt.

See ei tähenda mõistagi, et profivõrkpallureid Eestis ei leiduks. Leidub ikka. Ka valitseva meistri Tartu Bigbanki ridades on neid viis: tempomees Mart Naaber (pildil nr 99), nurgaründajad Taavet Leppik (nr 3) ja Timo Lõhmus (nr 8), sidemängija Markkus Keel (nr 22) ning tšehhist diagonaalründaja Matej Šmidl (nr 1202).

Kõik ülejäänud Bigbanki mehed tegelevad võrkpalliga aga muu elu kõrvalt. Kes õpib, kes töötab, kes teeb mõlemat. Postimees haaras teel Slovakkiasse «amatööridel» nööbist, et selgitada välja, kes mida teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles