VIDEO Suurima võidu teeninud Eesti snuukriproff sattus tualetiskandaali ja ajas vastase märatsema

Karl-Joosep Küngas
Copy
Andres Petrov
Andres Petrov Foto: Toomas Tartes

Pärast Euroopa meistriks kroonimist suvel on esimese eestlasena snuukri profimaailma sukeldunud Andres Petrov jõudnud ühe võidu kaugusele suurturniiri põhivõistlusele pääsemisest. Seda Suurbritannia meistrivõistlustel, kus ta noppis enda karjääri ühe vägevaima skalbi.

Petrov osaleb Sheffieldis peetavate Suurbritannia lahtiste meistrivõistluste kvalifikatsioonis ning on alustanud kolme võiduga. Ta alistas kvalifikatsiooni avaringis inglase Jamie O'Neilli 6:5, seejärel Walesi mängija Jackson Page'i samuti 6:5 ning kolmandas ringis maailma edetabeli 31. numbri, inglase Gary Wilsoni 6:4.

Just viimane vastasseis Wilsoniga tekitas välismeedias palju kõneainet. Nimelt külastas kõhuhädadele viidanud Petrov mängu ajal mitmel korral tualettruumi. See ajas Wilsoni selgelt vihale, kes andis sellest mõista ka kohtunikule.

«Ta ei vaja tualetipausi. Ta käis seal pärast esimest vooru, samuti esimene voor pärast vaheaega ning nüüd taas. Ta lihtsalt ei vaja tualetis käimist,» lausus Wilson.

Kohtunik sellele avaldusele liiga palju tähelepanu ei pööranud ning Wilson istus enda kohale tagasi. Hiljem sotsiaalmeedias reageeris Petrov enda konkurendi öeldule. «Härrasmehelik käitumine tasemel mängija poolt. Sooviksin teda enda gastroenteroloogiks,» teatas Petrov Twitteris.

Sellega skandaalne vastasseis ei piirdunud. Nimelt otsustas Wilson enda pahameelt näidata ka olukorras, kus Eesti snuukerimängijal oli väga palju õnne. Nimelt läks viiendas voorus Petrov roosat palli auku lööma ning see ka õnnestus, ent ainult läbi suure õnne. Petrov küll vabandas vastase ees, et löök polnud nõnda mõeldud, aga püsti seisnud Wilson viskas enda kii selle peale demonstratiivselt maha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles