Pärnu Vaprus sai jätkamiseks rahasüsti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Pärnu linna ja Eesti jalgpalliliidu ühine lubadus vett peab, peaks Vapruse vutimeestel olema senisest rohkem mõtet ja indu järgmiseks hooajaks valmistuda.
Kui Pärnu linna ja Eesti jalgpalliliidu ühine lubadus vett peab, peaks Vapruse vutimeestel olema senisest rohkem mõtet ja indu järgmiseks hooajaks valmistuda. Foto: Ants Liigus

Sügisel Eesti jalgpalli meistriliigast välja kukkunud ja ka üleminekumängudes end mitte tõestanud Pärnu Vaprus kutsus appi vutiliidu presidendi Aivar Pohlaku, kes rääkis Pärnu linnapealt Mart Viisitammelt välja 250 000 krooni, lubades ise välja panna niisama suure summa, kirjutab

Pärnu Postimees.

Viisitamm, keda Pohlak neljapäevaõhtustes internetiuudistes kohe kõvasti kiitma asus, tõdes eile, et linnal on rahaga praegu loomulikult väga raske, aga paljude poolehoidjatega jalgpalli toetamine on Pärnule lausa kohustus.

«Ma ei kujuta ette, et Pärnul kas meistri- või esiliigas oma meeskonda ei ole,» ütles linnapea. «Jalgpalliliit tuli Vapruse säilitamise ettepanekuga, nüüd ootame neilt seda kirjapandult, ja siis arutame linnavalitsuses. See on igatahes selge, et võrk- ja korvpallimeeskonnale lubatud rahast me midagi jalgpalluritele ei lõika.»

«Igal normaalse linna noortel meestel peab olema võimalus isade-emade ja tütarlaste ees oma vutioskusi näidata,» oli linnavalitsuse spordiametnik Uno Koort sama meelt.

 

Loe täispikka artiklit Pärnu Postimehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles