Tänak oma edukaimast hooajast Hyundais: lõpuks ei loe, mitu etapivõitu said, vaid MM-tiitlid

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport

Hispaania ralli järel Hyundaist lahkumisest teatanud Ott Tänak tunnistas, et üksikuid etapivõite ta ei loe.

2019. aastal Toyotaga maailmameistriks tulnud Tänak on viimased kolm hooaega veetnud Hyundais, kuid järgmist MM-tiitlit tal Lõuna-Korea autotootjaga võita ei õnnestunud.

«Ma lahkun Hyundaist mitmel põhjusel, pika hooaja jooksul on juhtunud palju asju. Ütleme nii, et nii on parem,» rääkis Tänak Belgia rahvusringhäälingule RTBF.

Seejärel uuriti temalt ka tänavuse hooaja võitude kohta. Nimelt on eestlasel seni tänavu kirjas kolm triumfi, mis tähistab Hyundai eest tema edukaimat hooaega. «Kolm võitu sel hooajal? Ma ei loe võite, aga pigem hoopis MM-tiitleid,» vastas seepeale Saaremaalt pärit rallisõitja, kelle sõnul polnud tegu lihtsa otsusega.

Kuigi palju on spekuleeritud ka sellest, kas Tänakul ja Thierry Neuville’il läksid suusad risti, siis eestlase sõnul see nii ei olnud. «Minu suhetel Thierryga ei olnud selle otsusega midagi pistmist, temaga oli hea võidelda,» kinnitas Tänak.

«Andsin endast parima, aga me ei olnud tiitli eest võitlemiseks piisavalt tugevad. Tuleviku osas pole mul midagi. Pärast seda rallit puhkan ja vaatan, mis edasi saab,» lõpetas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles