Anna Levandi: uisuliit pani end reeturi olukorda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi nii Anna Levandi (vasakul) kui ka Jelena Glebova olid lühikava madala punktisumma tõttu pettunud, on Levandi sõnul alusetud väited, nagu süüdistanuks ta soomlasi kokkumängus.
Kuigi nii Anna Levandi (vasakul) kui ka Jelena Glebova olid lühikava madala punktisumma tõttu pettunud, on Levandi sõnul alusetud väited, nagu süüdistanuks ta soomlasi kokkumängus. Foto: Liis Treimann

Möödunud nädalavahetusel iluuisutamisskandaali sattunud treener Anna Levandi avaldas Õhtulehe online-intervjuus, et Eesti Uisuliidus on tarvis radikaalsed otsused langetada, sest samamoodi edasi minna pole võimalik.

«Kui välismeedia oli treeneri intervjuud valesti tõlgendanud, keeras uisuliit oma treenerile selja. Samuti pani uisuliit end oma rahva ees reeturi olukorda,» rääkis Levandi eelmisest nädalalõpust kõneainet pakkuva vaidluse kohta.

«Arvan, et on tulnud hetk selgitada, kes või mis on selles olukorras süüdi, ning langetada radikaalseid otsuseid. Samamoodi edasi minna ei ole võimalik!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles