ANALÜÜS Jukka Toijala tegi õige investeeringu, kuid kaotus Rootsile oli peaaegu paratamatu

Ville Arike
, reporter
Copy
Eesti koondise debütandid Hugo Toom (nr 10) ja kallimalt magusa musi saav Artur Konontšuk. Konontšuk kogus MM-valikmängus Rootsiga hoobilt 14 punkti ja 7 lauapalli, oma punktiarve avas ka Toom.
Eesti koondise debütandid Hugo Toom (nr 10) ja kallimalt magusa musi saav Artur Konontšuk. Konontšuk kogus MM-valikmängus Rootsiga hoobilt 14 punkti ja 7 lauapalli, oma punktiarve avas ka Toom. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondise peatreener Jukka Toijala teatas kolmapäeval, et käesolevas aknas tehakse investeering 2025. aasta EM-valiktsüklit silmas pidades. See ei tähenda, et ei mindud võitlema ja võitma. Eesti jäi küll Rootsile alla 82:87, kuid asjaolusid arvestades oli tegemist loogilise tulemusega.

1 Debütandid esinesid väärikalt, Rootsi päästis nende tippviisik

Eesti koondise rivistusse kuulus vaid kolm paari kuu eest EM-finaalturniiril käinud meest (Siim-Sander Vene, Kristian Kullamäe, Matthias Tass) ning sama palju debütante (Artur Konontšuk, Hugo Toom, Kasper Suurorg). Debütantidest viibis Konontšuk väljakul lausa 27, Toom 14 minutit. Ning ega mõne teisegi mehe koondisekogemuste pagas ülearu suur olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles