VIDEO ⟩ Alonso kokkupõrge tiimikaaslasega muutis fännid sapiseks

Karl Mihkel Eller
Copy
Esteban Ocon (vasakul) ja Fernando Alonso.
Esteban Ocon (vasakul) ja Fernando Alonso. Foto: imago/HochZwei/Scanpix

Alpine’i F1-tiimis pole praegu kõige lihtsamad ajad. Nende sõitjad Fernando Alonso ja Esteban Ocon on sel hooajal mitmel korral rajal arveid klaarinud. Brasiilia etapi sprindivõistluses panid nad omavahel isegi küljed kokku ning vahejuhtum pani interneti kihama. Lõpuks pidi olukorda sekkuma tiim, mis kutsus fänne üles teineteist ja sõitjaid austama.

Alonso ja Ocon pidasid laupäeval toimunud 24-ringilises sprindis kõva duelli. Korra lükkas Ocon kahekordse maailmameistri rajalt välja, kuid mõlemad said võistlust jätkata. Hiljem Oconist möödudes vigastas Alonso oma vormeli esitiiba ning oli pärast seda sunnitud külastama boksi.

Alpine’i sõitjad sprindis punkte ei teeninud ning tagatipuks tekitas kahe sõitja pusklemine paksu verd sotsiaalmeedias. «Fernando oli väliskurvis, ma ei saanud praegu palju teisiti teha,» teatas Ocon, et oli olukorras sisuliselt süütu. Tiimikaaslane nägi aga asja teistmoodi. «Siin pole midagi arutada,» kurtis Alonso Skyle antud intervjuus.

Meeskond teatas, et mis iganes rajal ei juhtu, siis sapised ja vihkavad kommentaarid pole lahendus. «Kunagi pole põhjust mürgisteks ja vihkavateks kommentaarideks ja solvanguteks meie sõitjate, meeskonnaliikmete või fännide vastu,» ütles Alpine Twitteri vahendusel.

Alpine loendas, et kokku tehti 882 mürgist kommentaari ja 162 äärmiselt vihkavat kommentaari. «Me ei talu seda meeskonnana. Selle tulemusena peaksid nüüd järgnema vastavad meetmed üksikisikute ja rühmade vastu,» teatas tiim.

F1 Brasiilia Grand Prix' start antakse Interlagose ringrajal pühapäeval kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles