Tenniselegend võib vanglast enneaegselt vabaneda, kuid saadetakse riigist välja

Postimees Sport
Copy
Boris Becker 8. aprillil Londoni kohtus.
Boris Becker 8. aprillil Londoni kohtus. Foto: Alberto Pezzali/AP/Scanpix

Tenniselegend Boris Becker kannab Suurbritannias kahe ja poole aasta pikkust vanglakaristust, kuid võib juba jõuludeks olla vanglamüüride vahelt pääsenud. Seejärel ootab teda aga riigist väljasaatmine.

Briti kohus mõistis tenniseikoon Beckeri selle aasta alguses kaheks ja pooleks aastaks vangi. 54-aastane Becker sattus trellide taha, sest varjas 2017. aastal eraisiku pankrotti välja kuulutades võimude eest 2,8 miljoni euro eest varasid.

Becker alustas karistuse kandmist kurikuulsas Wandsworthi vanglas, mis asub Wimbledoni keskväljakust linnulennult nelja kilomeetri kaugusel. Daily Mailis kirjeldati vanglat kui vaimuhaigeid ja lagunenud kambreid täis vanglat, kus lisaks 1300 kinnipeetavale on väidetavalt palju rotte.

Nüüd on Saksamaalt pärit Becker aga suunatud programmi, mille eesmärk on vähendada survet Briti vanglatele ja vabastada kohti, vahendas The Sun. Programmi eripära seisneb selles, et kinnipeetavad vabastatakse ennetähtaegselt, kuid vanglast vabanedes saadetakse nad riigist välja.

The Suni andmetel vabaneb Boris Becker vanglast enne jõule. Seejärel saadetakse ta Inglismaalt kodumaale Saksamaale. «Kuigi Inglismaa on olnud tema koduks palju-palju aastaid, olen veendunud, et jõulude ajal taasühinemine perega tähendab talle palju,» ütles Beckeri endine pressiesindaja.

Becker oli oma karjääri jooksul üks maailma juhtivaid tennisemängijaid. Ta võitis kuus suure slämmi turniiri, sealhulgas kolm Wimbledoni suurt slämmi 1980. aastatel.

Endine maailma esireket võitis karjääri jooksul pea 25 miljonit eurot, mis annab tennisemängijate võidusummade tabelis 14. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles