Meedia: United tahab rekordostust vabaneda

Karl Mihkel Eller
Copy
Harry Maguire.
Harry Maguire. Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Inglismaa jalgpallur Harry Maguire liitus Manchester Unitediga 2019. aastal 87 miljoni euro eest Leicester Cityst. Temast sai hetkega maailma kalleim kaitsja, kuid nüüd eeldatakse, et 29-aastane Maguire peab hiljemalt suvel klubist lahkuma.

Maguire'i leping Unitediga kehtib ametlikult 2025. aastani ning seda on võimalik veel aasta võrra pikendada. Siiski on vähetõenäoline, et ta saab poole aasta pärast Old Traffordi oma kodustaadioniks nimetada. The Guardian vahendab, et peatreener Erik ten Hag tahab temast hiljemalt suvel lahti saada.

Viimase paari kuu jooksul on Maguire lihtsalt liiga palju vigu teinud, sattudes uudistesse peamiselt negatiivsete pealkirjadega, kirjutas Briti meedia. 13 Premier League'i mänguga oli ta platsil vaid neli korda, oktoobris maadles ta reievigastusega.

Maguier’i lahkumisel vabaneks Unitedi palgafondist 200 000 eurot nädalas ning ten Hag arvab ilmselt, et seda saaks kasutada targemalt.

Paljudele tuli üllatusena, et Maguire oli kirjas Inglismaa MM-koondises, mida juhendab peatreener Gareth Southgate. Alates 2016. aastast Inglismaa koondist juhendanud 52-aastane Southgate usaldab jätkuvalt Maguier’it, keda veel mõni aasta tagasi peeti Inglismaa tulevikutegijaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles