Neuville: nägime, et suudame Tänakut alistada (7)

Christopher Krutto
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Hyundai Motorsport

Ott Tänak sõitis möödunud nädalavahetusel Jaapanis oma viimase ralli Hyundai värvides, aidates meeskonna kaksikvõiduni. Tema tiimikaaslane Thierry Neuville noppis võidu ning sai sellest julgustust.

Jaapani rallil oli üks suuremaid kõnepunkte Tänaku Hyundaist lahkumine ja mõistagi pidi seda teemat lahkama ka Neuville, kes järgmisel hooajal tiimis jätkab.

«Teadsime, et on risk, et ta lahkub. Ott ja mina proovisime tiimis asju muuta. Meil oli raskusi. Pärast Andrea Adamo lahkumist on olnud vähe muudatusi. Ta andis alla ja läks kuskile mujale,» rääkis Neuville Belgia rahvusringhäälingule RTBF.

«Mul on endiselt natuke lootust, et muudatused tulevad. Ma ei anna alla. Hyundaist on saanud minu teine pere. Tahan nendega minna oma rallikarjääri lõpuni,» jätkas Neuville.

Neuville on juba varasemalt öelnud, et talle meeldis Tänakuga ühes tiimis olla ning ütles seda ka nüüd. «Mulle on alati meeldinud Oti vastu minna. Ta oli maailmameister, kes meiega liitus. Nägime, et oleme suutelised teda võitma. See tõestab, et teeme head tööd, aga vajame muutusi, et ühel päeval võiks [Hyundai] sõitja tiitli võita,» lõpetas Neuville.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles