Cristiano Ronaldo avameelses intervjuus: Manchester United on mind reetnud

Christopher Krutto
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: PETER POWELL/EPA/Scanpix

Portugali jalgpallitäht Cristiano Ronaldo tunnistas The Sunile antud intervjuus, et koduklubi Manchester United on teda reetnud.

Avameelse intervjuu andnud 37-aastane ründaja avaldas, et mitmed inimesed survestavad teda klubist lahkumast. «Mitte ainult treener [Erik ten Hag], aga kaks-kolm inimest veel klubi ümber,» sõnas ta. «Ma tunnen ennast reedetuna.»

Ronaldo tunnistas, et ta tundis juba eelmisel hooajal, et osa inimesi teda klubis näha ei taha ja siis puudutas ka oma suhet ten Hagiga. «Mul pole tema vastu austust, sest ta ei näita minu vastu austust,» ütles ründaja.

Lisaks sellele kritiseeris Ronaldo intervjuus ka Unitedi eelmist treenerit Ralf Rangnicki, kes polnud enne Unitediga liitumist mitu hooaega peatreenerina tegutsenud. «Kui sa ei ole isegi treener, siis kuidas saab sinust Manchester Unitedi boss? Ma polnud temast varem isegi kuulnud,» lajatas Ronaldo.

Portugallase avameelne intervjuu ei tule üllatusena, sest juba suvel soovis ta klubist lahkuda, kuid ühtegi osapooli rahuldavat pakkumist ei tulnud. Tänavusel hooajal on ta 16 mänguga saanud kirja kolm väravat ja kaks resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles