VIDEO ⟩ Giannis Antetokounmpo silme all kaksikduubli teinud Drell jätkab G-liigas võimsas hoos

Christopher Krutto
Copy
Henri Drell andis Windy City võitu taas suure panuse.
Henri Drell andis Windy City võitu taas suure panuse. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondislane Henri Drell jätkab NBA G-liigas suurepärases hoos ja aitas leivaisa Windy City Bullsi 121:105 võiduni Iowa Wolvesi vastu.

Kohtumist alustas paremini Wolves, minnes avaveerandi lõpuks 33:20 ette. Teisel veerandil näitas Bulls juba võimu ning see võideti 44:25, poolajapausile mindi seega Bullsi 64:58 eduseisus. Teisel poolajal oli Bulls juba tugevamaks pooleks

Taaskord näitas head mängu Drell, kes sai platsil viibida 30 minutit. Selle ajaga viskas ta 11 punkti, kogus 10 lauapalli ja jagas kolm resultatiivset söötu. Lisaks sai ta veel kirja ka ühe bloki. Eestlase pluss-miinus näitaja oli Bullsi parimana 21.

Negatiivse poole pealt võib välja tuua Drelli kehva kaugvisketäpsuse. Nimelt tabas Drell kuuest üritatud kolmesest vaid ühe. Kaheseid tabas ta see-eest seitsmest neli.

Bullsi parimaks kerkis 23 punktiga Carlik Jones, üleplatsimeheks kerkis 26-silmaga Wolvesi ääremängija Wendell Moore Jr.

Kohtumist käis vaatamas ka maailma üks paremaid korvpallureid Giannis Antetokounmpo, kes elas kaasa oma vennale Kostasele, kes mängib samuti G-liigas Bullsi eest.

Hooaega nelja võidu ja ühe kaotusega alustanud Bulls hoiab G-liiga keskdiviisis teist kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles