Suninen: Tänaku asemel tuleks palgata soomlane

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Teemu Suninen.
Teemu Suninen. Foto: IMAGO/Nikos Katikis/Scanpix

Ott Tänaku lahkumine Hyundaist võis avada ukse Teemu Suninenile.

Ametlikult on Hyundai järgmise aasta koosseisus kinnitanud vaid Thierry Neuville’i. Mitteametlikult peaks meeskonnaga liituma soomlane Esapekka Lappi, kes hõivab Tänaku koha. On üpriski kindel, et poole kohaga jätkab sõitmist ka Dani Sordo.

Seega oleks Hyundail justkui üks poole kohaga vaba töökoht. Kuuldavasti võiks see kuuluda Suninenile. 

«Vaatame, mida bossid otsustavad. Kindlasti on võimalik, et saan sõita Rally2-autoga. Kuid teisalt võib olla võimalik ka Rally1-autoga sõita. Vaatame, kuidas asjad lähevad,» ütles Suninen portaalile Rallit.fi.

«Loodan väga, et saan Rally1-autosse. Arvan, et olen selle koha välja teeninud ja oleksin parim valik Sordo kõrvale. Rallid, mis talle ei meeldi, on minu lemmikud,» viitas Suninen eelkõige kiiretele Eesti ja Soome rallidele.

Sunineni sõnul muutis Tänaku otsus Hyundaist lahkuda sõitjateturu olukorda märkimisväärselt. «Kui Hyundai tahab sõitjat, kes suudab kiiretel kruusarallidel poodiumile tulla, siis tasub palgata soomlane. Kuid peame ootama, kuniks nimed välja hõigatakse. Siis näeme, kas olen nimekirjas või mitte,» ütles Suninen, kes sõitis tänavu Hyundaiga WRC2 arvestuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles