Hyundai tiimipealik tunnustas võidukat Neuville'i: ta keeras ennast üles nagu käokell

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Hyundai Motorsport

Kuigi lõppenud rallihooaeg oli Hyundai tiimipealiku kohusetäitja Julien Moncet' jaoks raske, pani ta aastale Jaapanis ikkagi võiduka punkti. Või siis lausa topeltvõiduka, arvestades Thierry Neuville'i ja Ott Tänaku kaksikvõitu.

«Nädalavahetus algas meie jaoks väga raskelt. Näha lihtsalt, kuidas Dani Sordo auto maani maha põleb, väga palju tööd haihtus seal lihtsalt õhku. See mõjus meie moraalile halvasti. Olime löödud, kuid mitte murtud ning nädalavahetuse jooksul õnnestus meil asju parandada ning kaksikvõiduks vajalik teha,» sõnas šeff usutluses Autohebdole.

Kuigi Toyota röövis Hyundailt tänavu MM-tiitli(d), oli tiimipealiku hinnangul Jaapani triumfi näol tegemist vajaliku ninanipsuga. «Ma ei hakkagi varjama, et oleme Toyota alistamise üle äärmiselt õnnelikud. Nemad võitsid küll mõlemad tiitlid, kuid meie võitsime neid nende kodus!» jätkas Moncet, tõstes seejärel eraldi esile veel poodiumi kõrgeimale astmele tõusnud Neuville'i.

«Teame, et ta ongi uutel etappidel väga kiire õppija ning asfaldil on ta erakordselt kiire. Sel korral oli ta äärmiselt motiveeritud ning keeras ennast nädalavahetuse alguses kohe üles nagu käokell,» kiitis juhendaja hoolealust ning lubas, et järgmisel hooajal on nad kohe valmis Toyotadele vastu astuma. 

«Selleks ajaks on meil autod valmis ja ka uued jupid kohal. Aga praegu tuleb paar päeva maha võtta, sest me tõesti vajame seda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles