Politsei eest metsa pagenud Rootsi sporditäht mõisteti vangi

Postimees Sport
Copy
Rootsi politsei. Foto on illustratiivne.
Rootsi politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Christine Olsson/AFP/Scanpix

Aasta esimeses pooles jäi Rootsi speedway-sportlane Antonio Lindbäck politseile vahele joobes autojuhtimisega. Politsei eest põgeneda üritanud Lindbäck mõisteti nüüd kuuks ajaks reaalselt vangi.

Rootsi koondisega kahel korral maailmameistriks tulnud Lindbäck tunnistas veebruaris politseile vahele jäädes, et oli tarvitanud rohkes koguses alkoholi, kuid tal ei tundnud, et oleks olnud purjus.

Politsei sai 37-aastasele Lindbäckile jälile, sest kõrvaline isik teavitas neid võimalikust purjus juhist. Korrakaitsjatel õnnestus kiirelt kõnealune auto leida. Endine motosportlane parkis auto tee äärde ja jooksis metsa. Mõnisada meetrit hiljem saadi ta ikkagi kätte.

Lindbäck jäi joobes juhtimisega vahele neljandat korda. Eelmised korras olid 2004., 2007., ja 2015. aastal. Tänavu veebruaris mõõdeti tema veres 1,82-protsendiline alkoholisisaldus.

Pärast juhtunut on suursponsorid Lindbäckiga koostöö lõpetanud ning ka koondisest on ta teadmata ajani kõrvaldatud. Nädal tagasi teatas speedway-sportlane oma Instagrami lehel, et järgmisel hooajal näeb teda võistlemas Poznani võistkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles