Penaltil eksinud Zenjov: mul on väga kahju, et nii läks (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sergei Zenjov Eesti koondise sinises rüüs.
Sergei Zenjov Eesti koondise sinises rüüs. Foto: Raul Mee/Raul Mee/Mollusk Media

Eesti jalgpallikoondis kaotas Balti turniiri poolfinaalis Lätile ning seda pärast penaltiseeriat. Ainsana eksis penaltil kogenud Sergei Zenjov, kellel oli väga kahju, et täna nõnda läks.

Zenjovi jaoks algas Balti turniiri poolfinaal suurepäraselt, sest just teisel minutil viis tema Eesti koondise mängu juhtima. Kahjuks ei suudetud eduseisu hoida, normaalaeg lõppes 1:1, ning kohtumise saatus selgus penaltiseerias. Pingelises seerias nähti ainult üht eksimust ning selle tegi Zenjov, kelle löök lendas väravaraamist mööda.

«Vaatasin, et väravavaht hüppas kaks korda ühes suunas ja pidin palli lihtsalt sinna samasse kohta suunama. Löök oli hea, aga läks natuke mööda. Mul on väga kahju, et nii läks,» lausus Zenjov ETV2 otse-eetris ning tunnistas, et Eesti pidanuks mängu juba normaalajal ära otsustama.

«Meil oli palju võimalusi väravaid lüüa, aga peame vaatama, miks see ei õnnestunud. Kõikidel oli häid võimalusi, et kohtumise saatus mitte penaltiseeriasse jätta.»

Eesti jalgpallikoondis võõrustab Balti turniiri pronksimatšis laupäeval Leedut. Zenjovi sõnul pole vahet, kas nad mängivad kullale või pronksile. Igatahes minnakse kodumängu võitma.

Häberli: kontrollisime mängu, aga täna polnud sellest kasu

Eesti koondise peatreeneri Thomas Häberli sõnul suutsid mängijad mänguplaani ellu viia, ent vormistamisel oli probleeme.

«Meie esitus väljakul oli väga hea. Terve teise poolaja mängisime ühe värava lähistel. Kontrollisime mängu, aga täna polnud sellest kasu. Kui ei suuda väravat lüüa, siis tavaliselt jääb mäng viiki, aga täna oleme pettunud, et kaotasime. Kuni viimase löögini oli meie mäng väga ilus,» tõdes Häberli ETV2 otse-eetris.

Kuigi praegu on meeskond pettunud, siis laupäeval ollakse taas valmis lahingusse minema. Häberli soovib ka Leedu vastu pronksimatšis näha meeskonda, kes väljakul olukorda kontrollib.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles