Kardetu sai tõeks: kas Schumacheri nimi kaobki F1-karussellist?

Postimees Sport
Copy
Mick Schumacher.
Mick Schumacher. Foto: IMAGO/ANTONIN VINCENT/IMAGO/Scanpix

Haasi vormel 1 tiim teatas ametlikult, et viimased kaks hooaega nende ridades sõitnud Mick Schumacher (23) tuleval aastal ei jätka.

«Tahaksin Mick Schumacherit tänada viimastel aastatel antud panuse eest. Micki sugupuu on tuntud, pärast juuniorklassist tulekut on ta kõvasti arenenud – seda tõestavad tänavu teenitud esimesed MM-punktid. Aga valisime tulevikuks teise suuna,» märkis Haasi tiimiboss Guenther Steiner pressiteates.

Juba on välja hõigatud ka Schumacheri asendaja. Paariaastase pausi järel saab täiskohaga sõitja võimaluse kogenud, suvel 35. sünnipäeva tähistanud Nico Hülkenberg. Tiimi teises masinas jätkab Kevin Magnussen.

Mis saab kuulsa Michel Schumacheri pojast edasi? Teoorias võiks Williamsi F1-tiimis üks vaba koht leiduda, ent tõenäoliselt läheb see ameeriklasele Logan Sargeantile. Mick maandub ilmselt parimal juhul mõne võistkonna varusõitja rollis.

Kahe hooaja jooksul on ta esikümnesse jõudnud kahel korral. Mõlemad õnnestumised pärinevad tänavusest aastast: Suurbritannias oli ta kuues, Austrias kaheksas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles