EKSPERIMENT ⟩ Euromängu argipäev mänedžerina: mõõda sentimeetreid, säti palle ja tagatipuks võta automaadist ka sularaha

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Ega lauad-toolid ja reklaamkleepsud ise platsile ja platsilt ära saa. Kõik on tüütu käsitöö, mis üldjuhul jääb klubi mänedžeri kanda.
Ega lauad-toolid ja reklaamkleepsud ise platsile ja platsilt ära saa. Kõik on tüütu käsitöö, mis üldjuhul jääb klubi mänedžeri kanda. Foto: Postimees / SILLE ANNUK

Kui ma eelmisel kolmapäeval pool 12 lõpuks Tartu Ülikooli spordihoonesse jõudsin, oli Tartu Bigbanki võrkpalliklubi mänedžer Hendrik Rikand jõudnud juba ühe lapse trenni viia, koolis ise mitu kehalise kasvatuse tundi anda, teise lapse Ahhaa keskusesse sõidutada ning spordisaali õhtuseks eurosarja mänguks laias laastus ka ette valmistada.

«Ega ma üksi, siin halli töömehed on juba nii hästi välja koolitatud, et mul jääb üle vaid delegeerida ning hiljem detaile sättida. Kuigi, neid on CEVi puhul muidugi metsikult,» ei hakka Rikand iseennast liigselt kõrvust tõstma.

Mainitud CEV tähistab siis Euroopa võrkpalliliitu, kelle 47-leheküljelise manuaali järgi tulebki saal euromänguks ette valmistada. Kuigi lõviosa sellest tööst tegi Rikand ära juba päev enne, käärisin minagi kolmapäeval reipalt käised üles ja tõttasin appi. Esialgu siis laudu tassima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles