Hyundai avaldas uue hooaja koosseisu, Tänakut asendab soomlane (1)

Postimees Sport
Copy
Esapekka Lappi saab taas kaasa teha täishooaja.
Esapekka Lappi saab taas kaasa teha täishooaja. Foto: Toyota/McKlein

Veidi pärast konkurendi Toyota teadet hõikas uue hooaja koosseisu välja ka Hyundai autorallitiim.

Juba varasemalt oli teada, et täiskohaga jätkab Thierry Neuville. Tema kõrval, Ott Tänaku asendajana saab kogu hooaja kaasa teha Esapekka Lappi. Võistkonda jäi ka truu Dani Sordo, kes hakkab kolmandat autot jagama M-Spordist sule sappa saanud Craig Breeniga.

«2023. aasta tiimi prioriteet on kogemus. Thierry, Esapekka, Dani ja Craigiga saime kokku tugeva kombinatsiooni, kellega hooajale vastu minna,» märkis Hyundai president Sean Kim pressiteates.

Endiselt pole neil aga täiskohaga tiimipealikku. Värskeid kommentaare jagas endiselt selle ameti kohusetäitjana Julien Moncet.

«Thierry oskuste, potentsiaali ja isukuse juures teame, et ta on valmis võitlema tiitli nimel. Esapekka liitumisega saime juurde sõitja, kes on ohtlik kõigil teekatetel. Lisaks toob ta tiimi otsitud kogemust,» arutles Moncet.

«Kolmandas, jagatavas autos on meil ideaalne tiimimängija Dani, keda saab alati usaldada. Craig taasliitub võistkonnaga väga motiveeritult.»

Rally1 tiimidest pole uue hooaja koosseisu veel välja kuulutanud vaid M-Sport. Seega püsib Tänaku tulevik endiselt lahtine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles