Lapsiku nalja teinud jalgpallur sai eluaegse võistluskeelu

Christopher Krutto
Copy
Jalgpall. Pilt on illustratiivne.
Jalgpall. Pilt on illustratiivne. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Ungari jalgpallur Krisztian Toth tegi väljaku ääres nalja, mille tõttu ei saa enam kunagi ametlikel võistlustel osaleda.

Nimelt tõmbas Per-Tenyo maakonna kolmandas divisjonis Tenyo SE tiimis mängiv Toth – kes ise platsil ei viibinud – kohtumise ajal välja mängupüssi, millega sihtis ühe äärekohtuniku suunas, kirjutab Nemzeti Sport.

Kuigi kohtunikud antud olukorras ohtu ei tundnud, siis vahejuhtum pandi mängujärgesse protokolli. Ungari jalgpalliliit võttis asja täie tõsidusega. Lisaks sellele, et mehe käitumise osas algatati politseiuurimine, määrati talle ka eluaegne võistluskeeld.

«Ma tahaks rõhutada, et minu tegu oli ilmselgelt nali, mul ei olnud plaanis kellelegi liiga teha, ma ei soovinud kellelegi liiga teha. See relv oli ühe mängija pojalt, sain selle temalt, lihtsalt plastrelv, mitte midagi erilist. Sel hetkel mulle isegi ei jõudnud kohale, millised tagajärjed olla võivad. Mul on väga kahju. Minust oli väga loll teistele, endale ja spordile probleeme põhjustada,» sõnas Toth Ungari meediale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles