Värske isa Bergman kavatseb teatesõidus stardis olla

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carl Johan Bergman
Carl Johan Bergman Foto: SCANPIX

Täna hommikul isaks saanud Rootsi laskesuusataja Carl Johan Bergman lahkus küll käimasolevalt MMilt, et oma äsjasündinud tütart näha, ent Ruhpoldingus juba kaks medalit võitnud mees kavatseb juba reedel taas stardis olla.

Bergmani abikaasa, endine Norra laskesuusataja Liv-Kjersti sünnitas täna hommikul tütre. Kuna prognoositud sünnitähtaeg oli 3. märts, ei tahtnud Bergman üldse MMile tulla, aga naise pealekäimisel otsustas siiski Saksamaale lennata ja päev hiljem võitis ta sprindis pronksi ning pühapäeval jälitussõidus hõbeda.

Bergmani suurim soov oli lapse sünni juures olla, kuid abikaasa soovitas tal Ruhpoldingusse jääda, öeldes, et kohe kui on põhjust, saab mees lennukile istuda ja tema juurde lennata.

Eile õhtul kell 11 saigi ta telefonikõne, et abikaasa viidi Oslo haiglasse ja ta hakkab peagi sünnitama. Kuna aga öösel ei läinud ühtegi lendu Norrasse, pidi ta hommikuni ootama ja lennukisse istudes teadis ta, et on juba isa.

«See oli mu elu kõige kummalisem, kõige pikem ja kõige närvilisem lend,» tunnistas Bergman Expressenile. «See oli imeline tunne, kui lõpuks nägin Liv-Kjerstit ja oma tütart!»

Bergman lisas, et tütrel veel nime pole.

Seejärel teatas ta, et ei taha meeskonda alt vedada ja sõidab seetõttu Ruhpoldingusse tagasi, et reedel teatesõidus osaleda. «Praeguse plaani kohaselt lendan tagasi neljapäeva õhtul,» kinnitas Bergman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles