Vips vabandas fännide ees: väärisite minust enamat

Christopher Krutto
Copy
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix

Eesti vormelisõitja Jüri Vips lõpetas eile vormel 2 hooaja, tulles Abu Dhabi GP põhisõidul kaheksandaks. Ometi oli mitmel põhjusel aasta tema ja ta fännide jaoks pettumust valmistav.

Aasta algas Vipsi jaoks hästi. F2-sarjas õnnestus tal püsida kõrges mängus ning mais sai temast esimene eestlane, kes on võistlusnädalavahetusel istunud F1-auto roolis.

Juunis aga puhkes skandaal, kui Vips sõnas Twitchi otseülekandes sõna «nigga», mille tõttu Red Bull lõpuks toonase tiimi reservsõitja üle parda heitis. See vajutas oma pitseri ka ülejäänud hooajale.

Kuigi Vips sai F2s hooaja jooksul ühe võidu ja viis poodiumikohta, siis üldarvestuses pidi ta lõpuks piirduma 11. kohaga.

«On olnud raske aasta nii rajal kui ka selle kõrval, aga tahan tänada kõiki Hitech GPs kõige eest, mis nad minu jaoks eelmistel aastatel teinud on. Nad on hoidnud mu seljatagust läbi heade ja halbade aegade ja ma hakkan väga igatsema nendega koos töötamist,» kirjutas Vips ühismeediasse.

«Lisaks soovin vabandada tiimi ja kõigi oma toetajate ees, sest te kõik väärisite minust sel aastal enamat,» lisas vormelisõitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles