Katari MMil hotelli eest tuhandeid maksnud fänn paigutati hoopis telki

Christopher Krutto
Copy
Katari MMi fänniala.
Katari MMi fänniala. Foto: Hussein Sayed/AP/Scanpix

Katari MM sai eile avapaugu, kuid paljud fännid ei ole korraldusega rahul. Eriti need, kes ööbivad turniiri ametlikus telklaagris.

BBC käis kohapeal kajastamas, mida Katari MMi telklaager endast kujutab ning mulje, mis seal ööbivate fännidega rääkides jäi, oli suhteliselt kehva.

Kokku on ametlikus telklas 1800 telki, mis mahutavad kõik maksimaalselt kaks inimest. Hispaanias elavad, kuid Mehhikost pärit Farima ja Pedro avaldasid, et Katari MMi külastamine oli osa nende pulmareisist, kuid pigem oldi pettunud.

«See on nagu odav hostel, mille leiad seljakotiga üle maailma rännates. Siin on nagu kasvuhoones, nii et me ei saanud hommikul kella 9st kauem magada, kuigi olime lennust kurnatud,» tunnistas Pedro.

Üks öö maksab telklas umbes 200 eurot, kuid telgid on tehtud paksust plastikust, mis ei lase kuumusel välja pääseda. Toas on ka kaks üksikut voodit ja kapike koos lambiga ning ventilaator, mis lihtsalt kuuma õhku ringi ajab.

Veel häirib fänne see, et kui kraanist hakata vett laskma, siis on see algselt pruun ja kõikides WC-des pole tualettpaberit.

Pariisist pärit Djamal maksis kolmenädalase ööbimise eest üle 3000 euro, mis oli tema jaoks suur raha, kuid pärast ühte ööd telklas otsustas ta, et see ei kõlba kuskile ning ta otsustas sealt lahkuda.

«Minu jaoks ei olnud see hea kogemus. Siin ei ole dušigeeli, hambaharja, hambapastat,» kurtis ta. Lisaks sellele seisis tema ööbimise kinnitusel, et ta peaks ööbima hotellis, kuid sellest sai lõpuks hoopis telk.

Tõsi, BBC sõnul on kohalikud töötajad abivalmid ja alati säravad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles