TELEGRAMM KATARIST ⟩ Üks osa jalgpalli MM-ist on ka Dave Bentoni võit Eurovisioonil

Postimees Sport
Copy
Dave Benton ja Tanel Padar. Eurovisioon 2001 rahvuslik eelvoor.
Dave Benton ja Tanel Padar. Eurovisioon 2001 rahvuslik eelvoor. Foto: Peeter Langovits

«Stopp! Ma pean sinuga intervjuu tegema!» röögatas välismaine ajakirjanik Al Bayti staadioni juures pärast MM-i avakohtumist Katar – Ecuador, kui kuulis, et vestleb eestlasega. Põhjus? Aruba žurnalist peab eestlase käest ilmtingimata pärima, kui suur staar Dave Benton ikka Eestis on.

«Laulmise Euroopa meistrivõistluste ajalugu ja Eesti kuulsusrikast võitu puudutavad jutud aetud, läks jutt jalgpallile. Et Aruba on ju tihedalt seotud Hollandiga, siis huvitas Aruba kolleegi Eddiet just arvamus Tulpidemaa koondise kohta,» rääkis 22. jalgpalli MM-finaalturniiri Kataris koha peal kajastav ajakirjanik Ott Järvela Kuku Raadio igapäevases MM-saates «Telegramm Katarist».

«Kuna Hollandi peatreeneriks Louis van Gaal, kelle mõlemal eelmisel ametiajal pidas Hollandi koondis A. Le Coq Arenal meie vaatevinklist väga meeldejääva kohtumise, jagus ka seal rääkimist pikemalt. Säärased juhuslikud kohtumised on jalgpalli MM-i suur võlu. Ajakirjanikuna suurturniiril töötades neid õnneks ette tuleb.

Eile näiteks oli rõõm tervitada Leedu, Soome ja Poola kolleege, keda varasematest rahvusvahelistest tippvõistlustest tean. Poolakas Michal rääkis, et nad seekord tõesti usuvad, et meeskond suudab MM-il midagi ilusat korda saata. Ta rääkis mulle 2018 sama juttu, aga toona langes Poola juba alagrupiturniiril. Eks näis, kuidas seekord. Võtmemäng on homme Mehhikoga,» raporteeris Järvela.

Telegramm Katarist» on Kuku Raadio eetris igal päeval MM-finaalturniiri lõpuni. Argipäeviti kell 10.45 veerand tunni pikkusena ja nädalavahetustel kell 15 tunniajase saatena. Eksklusiivseid tähelepanekuid Dohast vahendab Ott Järvela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles