EELVAADE Kuidas alustab eelmise MMi finalist Horvaatia nüüd?

OlyBet
Copy
Neli aastat tagasi jõudis Horvaatia MM-finaali. Kas ka tänavu suudetakse jalgpallisõpru üllatada?
Neli aastat tagasi jõudis Horvaatia MM-finaali. Kas ka tänavu suudetakse jalgpallisõpru üllatada? Foto: Ahmed Yosri/Reuters/Scanpix

Jalgpalli MM jätkub 23. novembril kell 12 algava lahinguga Horvaatia ja Maroko vahel.

Kes on selle mängu soosik?

Horvaatia. Tegemist on koondisega, kus jagub küllaga Euroopa tippliigade mehi. Muidugi on ka põhjaaafriklastel Vana Maailma tugevates klubides pallivaid mängijaid, aga koosseisu üldine tase pole Horvaatiaga võrreldav. Küll on aga selge see, et Maroko pole mingi peksupoiss.

Kas koondised on selleks mänguks täisjõus?

Horvaatial vigastustega probleeme pole.

Maroko jäi 13. novembril ilma ühest põhijõust, Prantsusmaal Marseille'is mängivast poolkaitsjast Amine Haritist, kes sai raske põlvevigastuse. Tagasi on keskkaitsja Nayef Aguerd, kes taastus hüppeliigeselõikusest.

Kes on selles kohtumises kõige tõenäolisemad väravalööjad?

Horvaatia kapten Luka Modrić on küll poolkaitsja, aga statistikat vaadates osaleb just tema kõige rohkem horvaatide väravates. Tänavu on ta üheksas mängus löönud kolm väravat.

Ründajatest tuleb silma peal hoida Andrej Kramarićil, sest Saksamaa kõrgliigas Hoffenheimis mängiv mees on tänavu saanud üheksa kohtumisega kirja neli tabamust.

Maroko ridades peaks kõige ohtlikum mees olema ründaja Youssef En-Nesyri.

Kas oodata on kinnist või lahtist mängu?

Paganama keeruline öelda. Pigem kinnist, sest nad kuuluvad ühes Belgia ja Kanadaga üsna tasavägisesse alagruppi, kus on iga punkt ja mäng äärmiselt oluline. Seega ei maksa riske võtta.

Millist minekut on tänavu näidatud?

Horvaatia läks MMile suurepärase fooni pealt, sest nad on võitnud viis kohtumist jutti. Teiste hulgas on säru tehtud valitsevale maailmameistrile Prantsusmaale ja mullusel EMil poolfinaali jõudnud Taanile.

Maroko on väljakul käinud 13 korda ning võitnud kaheksa mängu. Kaotusi on vaid kolm, aga tõsi on ka see, et Maroko võidud on koondiste vastu, kes on tipust võrdlemisi kaugel.

Kõikidel jalgpalli MMi mängudel saad silma peal hoida ja panuseid teha OlyBeti Katar 2022 keskkonnas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles