Neemelo võib liituda Belgia kõrgliigaklubiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Neemelo
Tarmo Neemelo Foto: Mypa

Kui alles eile õhtul lõi Tarmo Neemelo oma koduklubi MyPa eest Uusi Lahti Cup'il värava, siis täna hommikul sõitis ta Belgia kõrgliigaklubiga lepingu tingimusi arutama.

MyPa veebilehe teatel suundus 26-aastane ründaja SV Zulte Waregemi juurde, kes hoiab Belgia kõrgliigas 18 meeskonna seas hetkel 10. kohta, vahendab soccernet.ee.

«See tuli üllatusena, et pidin kohe järgmine päev sinna minema, aga nende huvist olin ka varem kuulnud,» kommenteeris Neemelo, kes teab uue kosilase kohta esialgu vaid seda, et nad tulid 2006. aastal Belgia karikavõitjaks ning paiknevad hetkel tabeli keskel.

Lepingu tingimuste sobivuse korral on ta siiski valmis nendega kohe käed lööma: «Ma arvan, et MyPaga võrreldes oleks see kindlasti edasiminek, see liiga on kindlasti tugevam.»

Neemelo sõnul ta hooaja eel uue klubi otsimisega ei tegelenud, pigem kukkus see võimalus ise sülle. «Mul oli veel Soomes aasta aega lepingu järel,» oli ta ise valmis MyPas jätkama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles