Meedia: Madridi Real on noore ukrainlase eest valmis maksma 80 miljonit eurot

Karl Mihkel Eller
Copy
Mõhhailo Mudrõk (paremal).
Mõhhailo Mudrõk (paremal). Foto: Bernat Armangue/AP/Scanpix

Hispaania meedia andmetel on Madridi Reali jalgpalliklubi valmis maksma 21-aastase ukrainlase Mõhhailo Mudrõki eest 80 miljonit eurot.

Mudrõkist on saanud üks kuumimaid mängijad Euroopas, seda eeskätt suurepäraste esituste eest Donetski Šahtari ridades Meistrite liigas. Mängustiililt on noort ukrainlast võrreldud Inglismaa vutitähtede David Beckhami ja Jack Grealishiga.

Mudrõki hinna ongi suuresti lakke kruvinud tema vanus. El Demarque andmetel on Reali president Florentino Pérez nõus maksma tema eest 80 miljonit eurot. Hind võib aga veel muutuda, sest Mudrõki sooviksid enda ridades näha ka Arsenal, Manchester United ja Liverpool.

Šahtar mängis Meistrite liigas F-alagrupis koos Realiga. Mõlemad mängud Hispaania suurklubi vastu küll kaotati, kuid ääreründaja Mudrõk näitas nendes kohtumistes head taset. Kokku lõi ta kuue mängu peale Meistrite liigas kolm väravat. Ukraina kõrgliigas on ta 11 mänguga saanud kuus tabamust.

Kui aga Madrid ostab talvises üleminekuaknas Mudrõki, siis võivad nad loobuda 26-aastasest Marco Asensiost. Hispaanlasest ääreründaja leping lõpeb suvel ning kuigi viimasel ajal on räägitud selle pikendamisest, siis Mudrõki saabumise valguses võib see muutuda.

Lõpetuseks paneb El Demarque Reali presidendi küsimuse ette: kas jätta alles Asensio või maksta terve varandus noore tulevikumehe eest, kes on näidanud väga head mängu, kuid kel pole suurte liigade kogemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles