Peep Pahv tõi piiri tagant endale Keilasse jõudu juurde

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Keila KK mängijad saavad uue tiimikaaslase.
Keila KK mängijad saavad uue tiimikaaslase. Foto: Facebook / Keila KK esindusmeeskond

Keila KK andis ühismeedias teada, et õhtuses Eesti-Läti korvpalliliiga kohtumises BK Ventspilsiga näeb nende ridades ka uut mängumeest. Nimelt lõi klubi käed ukrainlasest leegionäri Andrii Mironenkoga. 

«See oli minu jaoks võimalus mängida heas liigas koos heade mängijatega. Samuti on see hea võimalus ise mängijana kasvada,» sõnas mullu Ukraina kõrgliigas Himik Yužne võistkonnas pallinud 27-aastane mängumees. «Ootan väga esimest mängu ning tahan igas mängus kõvasti võidelda. Palju võite on tulemas.»

Peatreener Peep Pahv tõdes, et pärast Richard Laku teenetest loobumist oli selge, et võistkond vajab suure ääre positsioonile täiendust. «Me ei kiirustanud valikuga, kuid samas oli selge, et mängugraafiku tihenedes jääb senine rotatsioon liiga lühikeseks. Andriil on piisavalt kogemusi Ukraina meistriliigast ning juba esimestel treeningutel oli näha, et tegemist on mängu hästi lugeva palluriga. Usun, et tema lisandumine muudab meie mängupilti mitmekesisemaks ja annab suuremaid võimalusi koosseisuga varieerida,» lausus ta.

Debütant Keila on Eesti-Läti ühisliigas pidanud tänavu kuus kohtumist, millest võitnud siiani kaks ja kaotanud neli. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles