TELEGRAMM KATARIST Kes olid 1. vooru suurim õnneseen ja tolvan, parim töötu ja staariasendaja?

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo on küll tehniliselt töötu, kuid suutis ennast eile taas rekorditeraamatusse kirjutada.
Cristiano Ronaldo on küll tehniliselt töötu, kuid suutis ennast eile taas rekorditeraamatusse kirjutada. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

MM-i alagrupiturniiri esimene voor ei otsusta kunagi veel mitte midagi lõplikult ära, aga seab paika jõujooned edasiseks. Vahefiniši kohas jagab MM-finaalturniiri kohapeal kajastav ajakirjanik Ott Järvela Kuku Raadio saates «Telegramm Katarist» auhindu.

«16 kohtumisest koguni 4 lõppesid 0:0 viigiga, aga kuna nägi ka mitmeid suureskoorilisi matše, siis löödi ikkagi 41 väravat, mis teeb keskmiseks 2,56 mängu kohta. Eelmisel kahel MM-il oli see näitaja vastavalt 2,64 ja 2,67 ehk väga suur langust me näinud ei ole vaatamata rohketele väravateta viikidele.

Väärib märkimist ka, et turniiri käigus pole seni näinud ainsatki punast kaarti, kuigi kollastega pole kohtunikud just liiga kitsid olnud. Millest punaste kaartide puudumine meile räägib? Mängijate kvaliteedist ja vastutustundlikkusest. Väljakul pole tehtud lollusi, sest nad teavad, et videokohtuniku abil nähakse need ära ja karistatakse samuti,» raporteerib Järvela ja asub siis auhindade juurde.

Virtuaalselt pärjatakse saates ära suurim kiirustaja, suurim üllatus, parim veteran, parim töötu, parim staariasendaja, suurim tolvan, meistertaktik, suurim pettumus, suurim õnneseen, kõige sümpaatsem kaotaja, kõige ilusam värav ja kollektiivne ebaõnnestuja. Samuti pannakse paika fännivõistluse esikolmik.

«Telegramm Katarist» on Kuku Raadio eetris igal päeval MM-finaalturniiri lõpuni. Argipäeviti kell 10.45 veerand tunni pikkusena ja nädalavahetustel kell 15 tunniajase saatena. Eksklusiivseid tähelepanekuid Dohast vahendab Ott Järvela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles