Jalgpalli MMi korraldajad võtsid fännilt võltsrinnad (2)

Postimees Sport
Copy
Hollandi koondise fännid.
Hollandi koondise fännid. Foto: MANAN VATSYAYANA/AFP/Scanpix

Jalgpalli MMil Hollandi koondisele kaasa elav Harry Goudsblom on kuulus selle poolest, et kannab särgi all täispuhutavaid rindu. Kataris tal nendega pikka pidu ei olnud.

Goudsblom on Hollandi fännide seas saanud kurikuulsaks omapärase riietumisstiili poolest ja käib alati nii Hollandi koondise mänge vaatamas.

Portaaliga AD rääkinud Goudsblom ütles, et tal ei olnud staadionile pääsemisega mingeid probleeme ning Hollandi 2:0 võidu Senegali vastu sai ta rahus ära vaadata.

Hiljem, kui ta staadionilt eemal võitu tähistas, lähenesid turvatöötajad tema juurde, kes käskisid võltsrinnad eemaldada. Lisaks sellele pidi ta ära võtma kurikuulsa «OneLove» käepaela, mida kandis.

«Alguses ei olnud üldse probleeme ei politsei ega turvatöötajatega. Kõik tahtsid minuga pilti teha, kõik läks hästi,» rääkis fänn.

«Mängu ajal nägin, et agent rääkis turvatöötajaga ja näitas minu peale, aga politseinik tegi liigutuse, et las ta olla.

Pärast mängu pidu jätkus, võitsime mängu, tantsisime staadioni kõrval ja tegin palju pilte. Siis tuli ülientusiastlik politseinik ja hakkas keeruliselt käituma. Ma pidin staadioni alalt lahkuma ning mind saatis 20 politseinikku. Tee peal pidin oma rinnad eemaldama,» kirjeldas ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles