FOTO ⟩ Inglismaa kapten kandis jalgpalli MMil üle poole miljoni euro maksvat kella (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Inglismaa koondise kapten Harry Kane.
Inglismaa koondise kapten Harry Kane. Foto: AFP/PAUL ELLIS/Scanpix

Inglismaa jalgpallikoondise kapten Harry Kane soovib igal moel näidata, et ta toetab LGBT-kogukonda ning mõistab hukka asjaolu, et maailmameistrivõistlusi korraldavas Kataris on homoseksuaalsus illegaalne.

Kane oli üks neist Euroopa koondiste kaptenitest, kes soovis MMil kanda vikerkaarevärvilist kaptenipaela. FIFA keelas selle ära ning reeglit eiravatele mängumeestele näidataks juba enne kohtumist kollast hoiatuskaarti.

Inglismaa koondise kapten leidis aga omapärase mooduse LGBT-kogukonnale toetust näidata. Ta kandis enne Inglismaa avakohtumist Iraaniga vikerkaarevärvilist käekella, mille hind kerkib pöörastesse kõrgustesse.

Kane kandis käel Rolexi Deytona Rainbow käekella, mis on väga haruldane. Tegemist on luksuskellaga, millel erinevad vääriskivid ning kaetud kullaga. Antud kell maksab 650 000 eurot.

Tundub, et antud kella kandmine tuli Kane'ile ja tema koondisele kasuks. Kaptenina tüüris ta Inglismaa avakohtumises 6:2 võidule Iraani vastu, millega astuti väga suur samm kaheksandikfinaali suunas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles