Hispaania koondise peatreener lubab mängijatel seksida, aga ütleb, et orgia pole ideaalne

Postimees Sport
Copy
Luis Enrique tähistamas Ferran Torrese väravat.
Luis Enrique tähistamas Ferran Torrese väravat. Foto: REUTERS/Carl Recine/SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise peatreener Luis Enrique käsitles fännidega usutluses teemat, mis on palju spordimaailmas küsimusi tekitanud.

Hispaania loots on üks nendest treeneritest, kes lubab enda hoolealustel suurturniiri ajal perekonnad kaasa võtta ning pole keelanud ära ka enne mängu seksimise. Siiski soovitab ta mängijatel rahulikult toimetada.

«Mina arvan, et see on täiesti normaalne. Muidugi arvan, et orgial osalemine enne kohtumisi pole mõistagi ideaalne,» lausus Enrique voogesitusplatvormil Twitchis. 

Spordis on väga palju arutatud sellel teemal, kas seksimine enne suurt mängu on ikka kasulik. Müüt räägib, et see tegevus peaks isegi sooritust parandama, ent teadlased on selle ümber lükanud.

Seejuures ootasid Hispaania koondise fännid ilmselt teist vastust ja rangemat distsipliini. Seda arvestades asjaolu, et tema enda tütar on paar Hispaania tähtmängija Ferran Torresega. 22-aastane ründetuus oli MMi avamängus väga resultatiivne, kui sai 7:0 võidumängus Costa Rica vastu kirja kaks tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles