EELVAADE ⟩ Nulliga alustanud Kamerun ja Serbia ihkavad kõigest väest avada võiduarvet

OlyBet
Copy
Serbia jalgpallurid võisid pärast avamängu Brasiiliaga hoida pea püsti. Kas teise mänguga tulevad tabelisse ka punktid?
Serbia jalgpallurid võisid pärast avamängu Brasiiliaga hoida pea püsti. Kas teise mänguga tulevad tabelisse ka punktid? Foto: Pedja Milosavljevic/SIPA/Scanpix

Jalgpalli MMil on järg teise vooru mängude käes, G-alagrupis lähevad vastamisi Kamerun ja Serbia. Kohtumise avavile kõlab 28. novembril kell 12.

Kes on selle mängu soosik?

Pigem Serbia. Agressiivselt tegutsenud serblased pusisid avavoorus MMi suursoosikule Brasiiliale kõvasti vastu tunnikese. Lõpuks saadi Richarlisoni kahe tabamuse tõttu siiski lüüa, ent turniiri eel võimalikuks mustaks hobuseks peetud Serbia seda muljet ei rikkunud. Kamerun heitles Šveitsiga üsna võrdselt, kuid sarnaselt teistele Aafrika meeskondadele avavoorus võitu ei saadud. Ning Serbia ei tundu Šveitsist lahjem. 

Kas koondised on selleks mänguks täisjõus?

Kameruni ridades on ilmselt alagrupimängude lõpuni audis poolkaitsja Olivier Ntcham, kes ei löönud ka avavoorus kaasa.

Serbia ründaja Dušan Vlahovic sekkus avamängus vahetusest, kuid nüüd võib alustada juba algkoosseisus. Teise võtmemängija Filip Kostici osalemine on aga endiselt küsimärgi all.

Kes on selles kohtumises kõige tõenäolisemad väravalööjad?

Kameruni koondis on kui rütmikas popduo: edurivi juhivad kapten Vincent Aboubakar (91 mängu, 33 väravat) ja Müncheni Bayerni hingekirja kuuluv Eric Maxim Choupo-Moting (69 mängu, 19 väravat). Avamängus sekkus aga Aboubakar vahetusest, lahkus just Choupo-Moting.

Serbia puhul taovad väravavõrke auguliseks üldjuhul Vlahovic (17 mängu, 9 väravat) ja Aleksandar Mitrovic (76 mängu, 50 väravat). Võtta on veel Luka Jovic (29 mängu, 10 väravat) ja mõistagi serblaste-Kostja Dušan Tadic (91 mängu, 20 väravat).

Kas oodata on kinnist või lahtist mängu?

Pigem lahtist. Kui Kamerun tahab võita, peab ta hakkama mängima Aafrikale omast lõbusat jalgpalli. Ning Serbia on Euroopa üks atraktiivsemaid meeskondi. Mõlemad vajavad ainult võitu, seega on raske uskuda, et niisugune kombo peale tuleks kinnine mäng.

Millist minekut ja mängupilti on MMil seni näidatud?

Kamerun alustas turniiri 0:1 allajäämisega Šveitsile ning tulemus vastas mängupildile. Üht-teist ohtlikku aafriklased lõid, ent mitte midagi niisugust, mis Šveitsi väravavahile Yann Sommerile ülejõu käinuks. Kaitse oli enam-vähem, kuid teise poolaja alguses jäeti Kamerunis sündinud Šveitsi koondise ründaja Breel Embolo karistusalas täiesti üksi ja seetõttu kaotatigi.

Serbial oli ilmselt tegemist raskeima võimaliku vastasega. Tunnike mängiti soliidselt, ent viimased pool tundi tähendasid ühte suurt Brasiilia sambapidu. 0:2 kaotanud serblaste taseme paremaks proovikiviks on alagrupi kaks viimast mängu.

Kõikidel jalgpalli MMi mängudel saad silma peal hoida ja panuseid teha OlyBeti Katar 2022 keskkonnas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles