Karl Jakob Hein karjääri raskeimast hetkest: korraks tundsin, et maailm kukkus kokku

Postimees Sport
Copy
Karl Jakob Hein Tribüünil külas.
Karl Jakob Hein Tribüünil külas. Foto: Instagram @jalkatribuun

Eesti koondise esiväravavaht Karl Jakob Hein tunnistas Youtube’i kanali Tribüün podcastis, et aasta alguse laenuperiood Readingusse oli tõeline proovikivi ning pani tugevalt esikoha eest võitlema.

«Ma ei arvanud, et karjäär on läbi, aga karjäär liikus sel hetkel nii loogiliselt üles. Sellest oli kahju. Korraks tundsin, et maailma kukkus kokku, kirjeldas ta oma esimesi emotsioone kodus saadud vigastuse kohta.

Debüüt Arsenali põhivõistkonna eest oli Heina sõnul oodatud ning ta sai sellest teada päev enne mängu algust Brightoni vastu pilatese trennis. Tema hinnangul on Suurbritannia meedia väga karm ning pärast debüütmängu ja üleüldiselt ta seda ei loe: «Sajast kommentaarist võib olla 99 positiivset, aga siis jõuad selle ühe negatiivseni ja see rikub su tuju.»

Arsenali tugeva hooaja alguse saladust peab ta tugevas ja sõbralikus kollektiivis, mis sa juhtuda vaid tänu usaldusele, mis anti peatreenerile. «Mikel Arteta kiiks seisneb tema pühendumises tööle. Siinkohal annab teda võrrelda Mart Poomiga,» kirjeldas Hein Arsenali peatreenerit.

Täispikkuses intervjuud, milles tuleb juttu lisaks mainitule ka Eesti jalgpallurite psühholoogilisest nõrkusest, MM-i mängude vaatamisest ning Meistrite Liiga favoriitidest, on võimalik vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles