TELEGRAMM KATARIST ⟩ Messi ja Lewandowski tõestasid oma vägevust

Postimees Sport
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA

MM-finaalturniiri esimeses voorus ebaõnnestunud Argentina ja Poola tegid teises voorus vigade paranduse ning kõige tähtsamal hetkel jõudsid sihile ka mõlema meeskonna liidrid, Euroopa klubijalgpalli suurimad staarid Lionel Messi ja Robert Lewandowski.

Saates «Telegramm Katarist» rõhutab MM-finaalturniiri kohapeal kajastav Ott Järvela, et suurtele tšempionitele on omane just oskus raskest olukorrast ikkagi võidule tõusta ja meenutab, kuidas Lewandowski eelmine MM aia taha läks ja see poolakale ka praeguseks võistluseks suured pinged peale pani.

«Lewandowski värav tõi mulle meelde isikliku mälestuse 2018. aasta MMilt. Toona kohtus Poola esimeses voorus Moskvas, Spartaki kodustaadionil Senegaliga. Otkrõtoje areen oli Poola fännidest tuubil täis. Neid oli kohal mitukümmend tuhat ja oldi tuldud vaatama omade võitu, sest kaks aastat varem EMil oldi ju jõutud veerandfinaali. Aga Poola mängis Senegali vastu väga halvasti ja kaotas 1:2.

Kehvasti esines tol päeval ka Lewandowski, keda tuli kohtumise järel lohutama matši tribüünilt jälginud abikaasa Anna. Väljakule ta muidugi minna ei tohtinud, aga Lewandowski tuli tribüünipiirde juurde, ajas abikaasaga juttu ja sai viimaselt lohutuseks suudluse. Kuna see kõik juhtus minu istekohast kuue-seitsme meetri kaugusel, jäi see südamlik hetk meelde. Too MM läkski Poolal aia taha. Eilse võiduga andsid Poola ja Lewandowski endale šansi seekord õnnestuda,» räägib Järvela.

Saates ka kokkuvõte pühapäeva hommikusest kohtumisest Jaapan – Costa Rica. Brent Pere vestleb stuudios Martin Reimi ja Indrek Zelinskiga alagrupiturniiri esimese vooru üllatustest ja trendidest.

«Telegramm Katarist» on eetris igal päeval MM-finaalturniiri lõpuni. Argipäeviti kell 10.45 veerand tunni pikkusena ja nädalavahetustel kell 15 tunniajase saatena. Eksklusiivseid tähelepanekuid Dohast vahendab Ott Järvela.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles