Raieste ja Kotsar panid NBA eksstaari korralikult paika

Christopher Krutto
Copy
Maik-Kalev Kotsar esiplaanil.
Maik-Kalev Kotsar esiplaanil. Foto: Baskonia/Facebook

Eesti korvpallikoondislaste Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste leivaisa Baskonia alistas Hispaania kõrgliigas 95:68 Girona.

Baskonia tegi juba avaveerandi lõpuks sisse 27:12 edu ning poolajaks käristati edu juba 55:28 peale. Kuigi teisel poolajal sai Girona natuke paremini mängu sisse, siis võit läks kindlalt Baskoniale.

Põhikoosseisus alustanud Kotsar viibis platsil 17 minutit ja 57 sekundit ning viskas selle ajaga 11 punkti, korjas kaks lauapalli ja jagas kaks resultatiivset söötu. Kusjuures väljakult tabas Kotsar kõik oma kolmest sooritatud viskest. Lisaks sellele oli Kotsari pluss-miinus näitaja terve tiimi parim – +32.

Pingilt sekkunud Raieste sai veelgi enam mänguaega, kokku 20 minutit ja 25 sekundit. Selle ajaga jäi tema arvele viis punkti ja kaks lauapalli.

Baskonia parimana viskas Daulton Hommes 21 punkti, Girona poolelt said parimatena 16 silma endine NBA täht Marc Gasol ja Maximo Fjellerup.

Liigatabelis hoiab Baskonia kuue võidu ja kolme kaotusega kuuendat kohta. Girona on kahe võidu ja seitsme kaotusega 16. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles