Saksamaa koondise otsus tekitas MMil furoori

Christopher Krutto
Copy
Hansi Flick.
Hansi Flick. Foto: Abedin Taherkenareh/epa/Scanpix

Saksamaa jalgpallikoondis on tekitanud jalgpalli MMil lisaks muru peal toimuvale ka väljaku kõrval palju jutuainet. Seda suudeti tekitada ka pressikonverentsil, mis eelnes mängule Hispaaniaga.

Kui enne kohtumist Jaapaniga katsid Saksamaa mängijad tiimipildil oma suu, et sümboliseerida nende rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) poolt vaigistamist, siis nüüd satuti tähelepanu keskpunkti sellega, et Hispaania mängule eelnenud pressikonverentsile ei saadetud mitte ühtegi mängijat.

Tavapäraselt osaleb pressikonverentsil peatreener koos ühe mängijaga, kuid sakslased seda tava ei järginud. Saksamaa peatreener Hansi Flick seletas, miks seda ei tehtud.

«Meil on kolmetunnine tee, et tulla siia ja rääkida ning ma eelistan, et mängijad saaksid puhata ja oma energiat taastada,» vahendab Givemesport Flicki sõnu.

«Meil on fantastilised tingimused, et korraldada pressikonverentsi, aga nad ei lase meil seal rääkida, nii et otsustasin ise tulla. Minu mängijad peavad mõtlema vaid Hispaaniale,» lisas ta.

Nimelt asub sakslaste MMi baas pressikeskusest pea 100 km kaugusel ning seetõttu peavadki sakslased pika tee ette võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles