Kalevipoja uisumaraton toimub 10. märtsil

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raja valmistamie.
Raja valmistamie. Foto: Uno Valdmets

Kolmapäeval, 7. märtsil sai Mustvees kokku Kalevipoja IV uisumaratoni töögrupp, kes otsustas, et uisumaraton toimub kokkulepitud kuupäeval, 10. märtsil.

Korralduskomitee esimees Jõgeva maavanem Viktor Svjatõševi sõnul lubavad sellised külmad ilmad head sõidetavat rada.

Võistluste peakohtunik Uno Valdmetsa sõnul on võistlustingimused ja distantsid endiselt sellised, nagu algselt planeeritud. «Kõik soovijad saavad nüüd juba Peipsi järvejääl ka uisutama minna.»

Maratoni stardi- ja finišipaik asub Peipsi järvel Mustvee jõe suudmes.

Start esimesele, 30 km pikkusele võistlusdistantsile antakse kell 11. Kell 13 stardivad kuni 18-aastased võistlejad 10 km pikkusele distantsile ning seejärel on võimalik asuda viie või kümne kilomeetri pikkusele uisumatkale. Lisaks sellele on soovijatel võimalus ka jalgsimatkaks. Võistlus toimub 5 km ringil, millel on üks teenindus-toitlustuspunkt. Võistlusrada suletakse kell 15.

 Osavõtjate registreerimine toimub kohapeal ning lisainfot võistlustingimuste kohta saab aadressil www.sportinfo.ee<http://www.sportinfo.ee>.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles