TELEGRAMM KATARIST ⟩ Auhinnad! Kes on parim kameeleon ja kõige kõvem tegija?

Postimees Sport
Copy
Katari MMi logo. Pilt on illustratiivne.
Katari MMi logo. Pilt on illustratiivne. Foto: FABRIZIO BENSCH/Reuters/Scanpix

Kes oli MM-il see tegija, kes alagrupiturniiri I voorus väga kahvatult esines, aga teises mitmeid kauneid tulemusi kogus ja säravaid väravaid lõi? Just tema pälvib Kuku raadio saates «Telegramm Katarist» parimale kameeleonile ette nähtud auhinna.

MM-finaalturniiril on just praegu kätte jõudnud hetk, kus kõik 32 meeskonda on teinud oma esimesed kaks etteastet ning peetud on 32 kohtumist 64-st ehk täpselt pooled. Lõplikult selge on meeldivalt vähe asju. Kindlalt edasi on Prantsusmaa, Brasiilia ja Portugal, kindlalt väljas Katar ja Kanada.

«Väravate keskmine hulk püsib samas kandis, kus ta oli alagrupiturniiri esimese vooru järel. Toona oli löödud 41 väravat, mis andis keskmiseks 2,56 mängu kohta. Praeguseks oleme näinud 81 väravat ja keskmine näitaja 2,53. Tõsi, kui laupäeval ja pühapäeval suutsid meeskonnad kaheksa mängu peale lüüa kokku 18 väravat, siis eilses kahes esimeses mängus, mis toimusid töö- ja koolipäeva ajal, sepistati kokku 11 tabamust,» raporteerib MM-i kohapeal kajastav Ott Järvela.

Täpselt nagu alagrupiturniiri I vooru järel jagab «Telegramm Katarist» virtuaalseid auhindu, mis antakse välja ebatraditsioonilistes kategooriates eesmärgiga jäädvustada MM-i kulgemise omapärasid.

Väljajagamisele kuuluvad järgmised auhinnad: kõige kõvem tegija, parim kameeleon, parim värav, suurim lõppenud ootus, kõige saatuslikum perekonnanimi, parima kvaliteediga mäng, parim vaatemäng, suurim pettumus, oodatud ootamatus ja ootamatu ootamatus.

«Telegramm Katarist» on eetris igal päeval MM-finaalturniiri lõpuni. Argipäeviti kell 10.45 veerand tunni pikkusena ja nädalavahetustel kell 15 tunniajase saatena. Eksklusiivseid tähelepanekuid Dohast vahendab Ott Järvela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles