Kalev/Cramo loodab ülitähtsas euromängus fännide toele

Postimees Sport
Copy
Kalev/Cramo kapten Martin Dorbek kutsub rahvast saali.
Kalev/Cramo kapten Martin Dorbek kutsub rahvast saali. Foto: Madis Veltman

Hooaega FIBA Europe Cup kvalifikatsiooni võiduga alustanud Kalev/Cramo ootab kolmapäeval, 30. novembril väga tähtis mäng. Alagrupiturniiri viimases kohtumises võõrustatakse itaallaste Brindisit.

Mäng toimub Kalevi Spordihallis algusega kell 19.30 ja tuleb mitmes mõttes eriline: kuigi Kalev/Cramo on viiest mängust neli võitnud ja paikneb turniiritabelis esikohal, sõltub edasipääs järgmisesse ringi just viimase mängu tulemusest, seisab pressiteates.

Lisaks kuulub Brindisi rivistusse Eesti U20 koondise A-divisjoni aidanud ja meeste rahvuskoondist esindanud Joonas Riismaa.

Mängu muudab tuliseks esimene omavaheline kohtumine Brindisis, kus pinget ja põnevust jätkus lõpusekunditeni, kuid kohtunike mõneti kaheldava ebasportliku vea tõttu tuli  Kalev/Cramol vastu võtta 86:88 kaotus vastu võtta. Peale lõpuvile kõlamist otsustas vastaste keskmängija Nick Perkins rünnata Kalev/Cramo lätlasest keskmängijat Martinš Meiersit. Seejärel tormas platsile ka Brindisi klubi president, kes Eesti meeskonna ebatsensuurseid väljendeid kasutades ja žeste tehes väljakult minema saatis.

Standings provided by Sofascore

Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula tõdeb, et tegemist on ühe olulisema mänguga viimaste aastate Eesti klubikorvpallis. Ta loodab kodupubliku toele: «Kolmapäeval saab oluliseks, kuidas suudame 1-1 kaitses vastastega hakkama saada.» 

Kes on vastaste võtmemängijad? «[Kyran] Bowman, [Marcquise] Reed ja [Nick] Perkins on väga kõrge kvaliteediga mängijad ning nende ohjeldamine ja kontrolli all hoidmine on üks olulisemaid asju. Meil on võitluslik meeskond, kes naudib kodusaali atmosfääri. Koduseinad on kindlasti suur trump,» ütles Rannula.

Kalev/Cramo kodumängudel kaasnevad mängupiletiga koostööpartnerite soodustused. Mängul on avatud ka lasteala, kus on lühikese ajaga menukaks saanud batuut ja Jumpy’d.

Pileti saab soetada siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles