Meedia: Cristiano Ronaldo hakkab teenima 200 miljonit eurot aastas

Karl Mihkel Eller
Copy
Cristiano Ronaldo Portugali koondisega jalgpalli MM-finaalturniiril.
Cristiano Ronaldo Portugali koondisega jalgpalli MM-finaalturniiril. Foto: Virginie Lefour/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Portugali koondise kapten ja endine Manchester Unitedi ründaja Cristiano Ronaldo sai meedia andmetel Saudi Araabia klubilt Al Nassrilt vapustava ettepaneku, millega ta teeniks pea 200 miljonit eurot aastas ja nii kuni 2025. aastani.

Eelmisel nädalal tuli ilmsiks, et Cristiano Ronaldo leping Unitediga lõpetati vastastikusel kokkuleppel. Nüüd teatatakse, et Portugali ründetuusale on teinud tulusa pakkumise Saudi Araabia meeskond.

Tunnustatud jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano sõnul on Al Nassr esitanud Ronaldole ettepaneku, mille kohaselt saaks temast enimtasustatud mängija maailmas. Vabaagendiks saanud Ronaldo võib alates jaanuarist sõlmida lepingu millise klubiga ta vaid tahab.

«Cristiano Ronaldo sai Al Nassrilt ametliku ettepaneku. Peaaegu 200 miljonit eurot hooaja kohta kuni 2025. aastani. Suur osa sellest on sponsorlepingutel, seega pole veel selge, kas õigustes on võimalik kokku leppida. Midagi pole tehtud/allkirjastatud ega otsustatud,» kirjutas Romano Twitteris.

Al Nassr on Saudi Araabia üks suurimaid klubisid ja neil on juba tuntud väravavaht David Ospina, kes varem mängis Arsenalis. Väidetavalt soovis Ronaldo Unitedist lahkuda pärast seda, kui nad jalgpalli Meistrite liigast välja jäid. Kuna teistelt klubidelt sobivaid pakkumisi ei tulnu jäi ta Old Traffordile, kuid ei saanud peatreener Erik ten Hagi ametiajal väga palju mänguaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles