Hooaja ränga vigastusega lõpetanud eestlane sõlmis väärt lepingu

Karl Mihkel Eller
Copy
Jögen Matthias-Talviku.
Jögen Matthias-Talviku. Foto: Karli Saul/EMF

Eesti motokrossisõitja Jörgen-Matthias Talviku jätkab tuleval hooajal sõitmist SC Sports Homes Husqvarna meeskonnas. Tänavu esmakordselt Rahvuste krossile pääsenud Talviku murdis USAs reieluu ning näeb vaeva, et uueks hooaja vormi saada.

Talviku pääses eelmisel aastal MX2-klassis Briti meistrivõistlustel mitmel korral poodiumile ning sai punktikohti USAs AMA Nationals sarjas, kuhu pääses wildcardiga.

«SC Sport Homes Husqvarnal on 2023. aasta hooajal hea meel kinnitada, et nad hoiavad Eesti talenti ridades. Tähelepanu keskmes on Briti meistrivõistluste sarjad ja MX Nationals UK sarjad ning meeskonna ajakavas on ka valitud arv teisi võistlusi, sealhulgas käputäis AMA Nationals etappe,» teatas meeskond.

Talviku tahaks lisaks veel osaleda mõnel MM-etapil ning võimalusel ka Eesti meistrivõistluste etappidel.

«Minu arvates oli tiim vinge, eriti kuna tulin väiksemast meeskonnast, oli suur au olla mõnusa hingestuse ja suhtumisega meeskonnas. Suhtumine on kõik ja kohe tundsin, et olen heades kätes. Tsikkel sobis mulle hästi ja uute inimestega harjusin tegelikult päris kiiresti,» ütles Talviku.

Talviku on viiel eelmisel hooajal võistelnud kuues erinevas meeskonnas. «Minu 2023. aasta eesmärk on MX2 Briti meistrivõistlused lõpetada esikolmikus. Suur tänu meie meeskonna sponsoritele ja minu isiklikele sponsoritele. Samuti tahaksin väga tänada oma treenerit ja füsioterapeuti, kes on minuga kõvasti tööd teinud. Kohtume varsti rajal!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles