Kullamäe pani eurosarjas püsti viskekontserdi ja aitas Lietkabelise võiduni

Karl Mihkel Eller
Copy
Kristian Kullamäe.
Kristian Kullamäe. Foto: BC 7bet-Lietkabelis Panevėžys/Facebook

Eesti korvpallikoondislase Kristian Kullamäe koduklubi Panevežyse Lietkabelis võitis Eurocupi alagrupiturniiril Ljubljana Cedevitat 104:98. Kullamäe arvele jäi 24 punkti, mis tähistab tema punktirekordit Eurocupis.

Lietkabelis haaras punktiderohkeks kujunenud mängus juhtohjad kohe alguses, avaveerand võideti 34:27. Poolaajapausile mindi Leedu klubi 16-punktilises eduseisus 60:44. Kuigi teisel poolajal viskas veerandaegade lõikes rohkem punkte Cedevita, siis kuulus mäng Panevežyse klubile.

Leedus toimunud kohtumise üleplatsimeheks kerkis Kullamäe, kes viskas 25 minutiga 24 punkti. Ta tabas neli kaugviset, noppis kuus lauapalli, andis seitse resultatiivset söötu ja tegi kolm vaheltlõiget. Gyorgy Goloman aitas Lietkabelist 23 punktiga. Muide, tänase kohtumise üks vilemehi oli eestlane Aare Halliko.

Kullamäel jäi napilt puudu oma Lietkabelise punktirekordist, mis pärineb 30. oktoobrist, mil viskas Leedu kõrgliigas Prienai vastu 25 punkti.

Eurocupil on Lietkabelis A-grupis kolme võidu ja kolme kaotusega kuuendal kohal, Cedevita on kaotanud kõik kuus kohtumist ning on kindlalt viimane.

Lietkabelise nädal jätkub laupäeval, kui Leedu liiga teine klubi võõrustab viiendat kohta hoidvat BC Wolvesi. Nädala pärast mängitakse kodusaalis järgmine Eurocupi mäng, kui võõrustatakse tabeli eelviimast Bresciat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles