Vaata, kellega mängib Kalev/Cramo eurosarja järgmisel etapil!

Toimetas Ville Arike
Copy
Wesley Van Beck lõpetab Kalev/Cramo rünnaku mängus Brindisiga.
Wesley Van Beck lõpetab Kalev/Cramo rünnaku mängus Brindisiga. Foto: Tairo Lutter

Korvpallisarjas FIBA Europe Cup oma alagrupi võitnud ja teisele etapile pääsenud BC Kalev/Cramo sai teada järgmised vastased. Kergemaks elu ei lähe.

Kõigist kaheksast alagrupist pääses edasi kaks paremat meeskonda. Teisel etapil moodustatakse neli neljaliikmelist alagruppi, kust taas kaks paremat liigub edasi, seekord juba veerandfinaali.

Kalev sai alagrupi võitjana vastasteks ühe teise võitja ning kaks teise koha omanikku. Saab öelda, et kui Pärnu Sadam võitnuks oma grupi, saanuks kaks Eesti klubi omavahel kokku! Sadam jäi siiski neljandaks, grupivõidu noppis aga Den Bosch, kes oli esikohamängus 82:64 üle Portost.

Nädal tagasi oli Den Bosch aga Pärnus kaotanud 67:75. Kodus said hollandlased pärnakatest jagu 87:55. Koduliigas on Den Bosch kindel liider täisedu, 8 võiduga. Näiteks Kaleviga samasse alagruppi kuulunud Groningeni Donar on 10 mängust võitnud vaid 4.

Lisaks Kalevile ja Den Boschile kuuluvad samasse, K-alagruppi veel Gaziantep Türgist ja Crailsheimi Merlins Saksamaalt. Tegemist on tugevate liigade esindajatega. Gaziantep on Türgi liigas saanud 3 võitu 7st ning Crailsheim Saksamaal 3 võitu 8 mängust.

Vanal aastal peetakse kaks esimest vooru: Kalev kohtub 14. detsembril võõrsil Gaziantepi ning 21. detsembril kodus Crailsheimiga. Vahegrupiturniir lõpeb 8. veebruaril kodumänguga Den Boschi vastu.

Teiste vahegruppide koosseisud:

I-grupp: Chemnitzi Niners, Craiova, Porto, Cholet

J-grupp: Haifa Hapoel, Kauhajoe Karhu, Levice Patrioti, Kiievi Budivelnõk

L-grupp: Bambergi Brose, Wloclaweki Anwil, Nicosia Keravnos, Oradea

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles