EELVAADE ⟩ Messi ja Co. teel seisavad südikat MMi tegevad austraallased

OlyBet
Copy
Lionel Messi on tänavusel MMil löönud kaks väravat, kuid Austraalia vastu võib neile lisa tulla.
Lionel Messi on tänavusel MMil löönud kaks väravat, kuid Austraalia vastu võib neile lisa tulla. Foto: Hasan Bratic/SIPA/Scanpix

Jalgpalli MMi kaheksandifinaalis kohtuvad omavahel Argentina ja Austraalia. Kohtumise avavile kõlab 3. detsembril kell 21.

Kes on selle mängu soosik?

Kindlalt Argentina. Lõuna-Ameerika valitsevad meistrid alustasid turniiri küll šokk-kaotusega, kuid tegid siis vigade paranduse ja on turniiri edenedes üha paremini mängumootori käima saanud. Seetõttu on keeruline näha, et Austraalia võiks neile kuidagi vastu saada.

Kas koondised on selleks mänguks täisjõus?

Mõlemad koondised on selleks mänguks täisjõus.

Kes on selles kohtumises kõige tõenäolisemad väravalööjad?

Argentina poolelt kindlasti Lionel Messi, kes on sel MMil löönud kaks väravat. Korra on jala valgeks saanud ka Enzo Fernández, Alexis Mac Allister ja Julian Alvarez. Väravat võib oodata ka tipuründajalt Lautaro Martínezilt, kes pole MMil veel skoorinud, kuid lõi valiksarjas seitse väravat.

Austraalia eest on sel MMil jala valgeks saanud Craig Goodwin ja Mitchell Duke ja Leckie.. Austraalia MM-koondise resultatiivseim mees on neist viimane. Ta on 73 koondisemänguga sahistanud võrku 13 korral. Valiksarjas oli nende parim väravakütt Jamie Maclaren (26 mängu, 8 väravat).

Kas on oodata kinnist või lahtist mängu?

Pigem lahtist. Argentina soovib selles kohtumises kindlasti sotid varakult selgeks teha ning seetõttu tuleb neil võimalikult kiirelt esimene värav kätte saada. See võib omakorda avada Austraaliale võimalusi kontrasse minekuks.

Millist minekut ja mängupilti on seni MMil näidatud?

Argentina alustas MMi Saudi Araabia vastu ning kuigi vastate võrku löödi neli palli, siis luges vaid üks tabamus ja nii võeti vastu 1:2 kaotus. Kohtumises Mehhikoga näidati juba, et suudetakse ka distsiplineeritud kaitset lahti muukida ning võideti 2:0. Alagrupi viimases kohtumises alistati sama skooriga Poola.

Austraalia on teinud enda kohta väga korraliku MMi, mida tõestab alagrupist edasi pääsemine. Turniiri alustati küll 1:4 kaotusega valitsevale maailmameistrile Prantsusmaale, kuid mängupilt nigel ei olnud. Teises kohtumises suudeti asju oma kontrolli all hoida ning Tuneesia 1:0 alistada ning viimases mängus võeti 1:0 skalp Taanilt. Tõsi, seal mängus oldi pikalt surve all, kuid suudeti lõpuvileni ära kannatada ning puur puhas hoida.

Kõikidel jalgpalli MMi mängudel saad silma peal hoida ja panuseid teha OlyBeti Katar 2022 keskkonnas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles