EELVAADE ⟩ Kameruni aitab edasi vaid võit suurepärast turniiri tegeva Brasiilia vastu

OlyBet
Copy
Neymar jääb küll Kameruni vastu pealtvaatajaks, aga sellest ei tohiks Brasiilial hullu olla.
Neymar jääb küll Kameruni vastu pealtvaatajaks, aga sellest ei tohiks Brasiilial hullu olla. Foto: Lemmy K/SIPA/Scanpix

Jalgpalli MMi G-alagrupi viimases voorus mängivad omavahel Kamerun ja Brasiilia. Kohtumise avavile kõlab 2. detsembril kell 21.

Kes on selle mängu soosik?

Kindlalt Brasiilia. Sambamaa koondis on paberil ilmselt MMi kõige tugevam ja isegi, kui põhimeestele antakse puhkust, on nende asendajad Kameruni meestest klass kõrgemal tasemel.

Kas koondised on selleks mänguks täisjõus?

Kameruni koondisel pole vigastustega ühtegi probleemi, kuid peatreeneril Rigobert Songil on peamurdmist sellest hoolimata. Nimelt läks ta väidetavalt tülli põhiväravavahi Andre Onanaga, kes jättis kohtumise Serbiaga seetõttu ka vahele. Vahepeal pole tulnud infot, et paar oleks omavahel ära leppinud.

Brasiilia peab endiselt läbi ajama oma suurima staari Neymarita, kes vigastas Serbia vastu oma hüppeliigest. Lisaks temale jäävad kohtumisest vigastuse tõttu kõrvale ka äärekaitsjad Danilo ning Alex Sandro.

Kes on selles kohtumises kõige tõenäolisemad väravalööjad?

Kameruni koondis on kui rütmikas popduo: edurivi juhivad kapten Vincent Aboubakar (92 mängu, 34 väravat) ja Müncheni Bayerni hingekirja kuuluv Eric Maxim Choupo-Moting (70 mängu, 19 väravat). Kui Choupo-Moting on mõlemat kohtumist alustanud põhikoosseisus, siis Aboubakar sai mõlemas mängus platsile pingilt. MMil on mõlemad löönud ühe värava, lisaks neile on veel Kameruni meestest teinud skoori Jean-Charles Castelleto.

Brasiilia koondise puhul on tõenäolisi väravalööjaid palju. Tänavu on koondise eest teinud skoori 13 meest, kellest viiel on kirjas enam kui üks värav. Põhimängijatest on kõige tõenäolisem väravalööja ilmselt tänavu rahvusesinduse särgis kaheksal korral võrku sahistanud Richarlison, kuid tema puhkamise korral võib pilgud pöörata Raphina või näiteks ka Gabriel Jesusi poole

Kas oodata on kinnist või lahtist mängu?

Lahtist. Brasiilia jaoks alagrupis töö tehtud ja Kameruni vastu saab lasta teise ešeloni meestel lustida ning ennast tõestada. Kamerun võib ju kaitses proovida istuda, kuid tõenäoliselt suudavad brasiillased mõne värava ikkagi kätte saada. Kuna Kameruni viiks edasi vaid võit, tuleb neil seetõttu üritada Brasiiliale lüüa rohkem, kui lõuna-ameeriklased suudavad neile.

Millist minekut ja mängupilti on seni MMil näidatud?

Kamerun alustas MMi 0:1 kaotusega Šveitsile ning midagi väga ohtlikku tekitada ei suutnud. Teises mängus Serbia vastu jäädi küll 1:3 taha, kuid lõpuks võideldi ennast mängu tagasi ning viigistati 3:3. Seal näidati juba ründes palju teravamat mängu.

Brasiilia on MMil mänginud enesekindlalt. Serbia vastu võeti tänu Richarlisoni kahele väravale 2:0 võit, Šveitsiga pusiti küll rohkem, kuid lõpuks päästis Casemiro kastanid tulest ja tõi tänu oma väravale neile järgmised kolm punkti. Pole ka ime, sest Brasiiliat peetakse turniiri üheks suuremaks soosikuks.

Kõikidel jalgpalli MMi mängudel saad silma peal hoida ja panuseid teha OlyBeti Katar 2022 keskkonnas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles