Võida 317-leheküljeline WRC fotoalbum, mida kaunistab ka Ott Tänaku autogramm

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Pildid Jaanus Ree värskest fotoalbumist.
Pildid Jaanus Ree värskest fotoalbumist. Foto: Jaanus Ree / WRC

Eesti rallifotograaf Jaanus Ree sai oma 15-aastase piltnikukarjääri hiljuti kaante vahele ning WRC-sõpradel on võimalik 317 lehekülje paksune fotoalbum endale saada. Seda, sealjuures, veel Ott Tänaku autogrammiga. 

Nimelt otsustas praegu Red Bulli heaks töötav Ree ühe albumi panna loosi WRC-sarja kodulehe vahendusel. Tolle eksemplari muudab eksklusiivsemaks ka tõsiasi, et sealt leiab kõigi Jaapani MM-etapil osalenud sõitjate autogrammid. 

«Mu esimesest WRC-rallist on möödas praeguseks kümme aastat, mistõttu tundus hea aeg üks album kokku panna ning karjäärile tagasi vaadata,» lausus Ree. «Kuna ma saan palju inspiratsiooni ka teistelt spordialadelt, tahtsin albumisse ka neid lisada. Ühtekokku on fotoraamatus pilte 17 erinevast spordialast.»

«Kaks kolmandikku raamatust räägib WRC-st, kuid lisaks leiab sealt veel rallikrossi, golfi, palju lohesurfi, parkuuri, slackline'i, motokrossi, jalgrattasporti, rula, breik-tantsu, SUP-lauatamist, sõudmist, wakeboarding'ut, iluuisutamist, BMXi, lumel tehtud kajakisõitu, vee peal tehtud motokrossi ja ühe balletipildi,» loetles Ree erinevaid alasid.

Raamatu võitmiseks tuleb WRC-sarja kodulehel vastata lihtsale küsimusele. Kellele fortuuna ei naerata, saab fotoalbumi soetada Jaanus Ree kodulehelt

Jaapani rallil osalenud sõitjate autogrammid.
Jaapani rallil osalenud sõitjate autogrammid. Foto: Jaanus Ree / WRC
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles