Kotsar aitas Baskonia Euroliigas kindla võiduni, eestlane oli ühes näitajas mängu parim

Christopher Krutto
Copy
Maik-Kalev Kotsar esiplaanil.
Maik-Kalev Kotsar esiplaanil. Foto: Baskonia/Facebook

Eesti korvpallikoondislaste Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste koduklubi Baskonia alistas Euroliigas 78:62 Milano Olimpia.

Baskonia pani võidule aluse esimese veerandiga, mis võideti 24:9. Kuigi poolajaks suutis Olimpia Hispaania klubi edu natuke kahandada, siis lõpuks läks kindel võit Baskoniale. Ühtlasi oli see Itaalia meeskonnale Euroliigas seitsmendaks järjestikuseks kaotuseks.

Kotsar sai eile mänguaega 21 minutit ja 57 sekundit. Selle ajaga viskas ta seitse punkti (kahesed 7/3, vabavisked 4/1), korjas üheksa lauapalli – millest kolm olid ründelauad – ja sai kirja ühe bloki. Lisaks sellele oli tema pluss-miinus näitaja Baskonia ja ka kogu mängu parim (+20). Raieste eile platsile ei pääsenud.

Baskonia parimaks kerkis 15 silmaga Darius Thompson, kahekohalise arvu punktideni jõudis veel ka Daulton Hommes, kelle arvele jäi 11 punkti.

Olimpia parimaks kerkis Brandon Davies, kes kogus 23 punkti ja korjas 12 lauapalli.

Baskonia hoiab kuue võidu ja viie kaotusega Euroliiga põhiturniiril kaheksandat kohta. Hooaega kehvalt alustanud Olimpia hoiab kolme võidu ja kaheksa kaotusega 18. ehk viimast kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles